Home Club Hovercraft Sportnieuws
Hovercraft Sportnieuws PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 23 April 2010 23:50

In 1986, tijdens de oprichting van de landelijke Nederlandse Hovercraft Club, werd besloten om een clubblad met de naam "Hovercraft Sportnieuws" Uit te brengen met daarin zowel nationaal als internationaal hovercraft nieuws. Twintig jaar lang kregen de NHC leden "Hovercraft Sportnieuws" als zwart/wit kopie in de brievenbus en al die jaren stond het clubblad vol met foto?s en informatie over het bouwen van diverse hovercrafts.

In januari 2007 zijn we van start gegaan met een geheel vernieuwde, digitale uitvoering van het clubblad.Een aantal voordelen zijn: de nieuwsbrief is in kleur, eenvoudig van de NHC website op te halen, van het beeldscherm af te lezen, naar wens uit te printen om te lezen en/of te bewaren.Tussentijds wordt er gewerkt aan een nieuwe nieuwsbrief met nieuwe artikelen. Ons streven is om 1x per kwartaal of verder zoveel als nodig een nieuwsbrief uit te brengen. Oude nieuwsbrieven blijven via de NHC website beschikbaar zodat u als lid altijd even terug kan kijken in een ouder exemplaar.

Verder krijgen de leden naast de nieuwsbrief ook nog aparte pagina?s aangeboden die wij als losse modules gaan publiceren. Een van deze modules betreft ?De Geschiedenis van de Hovercraft?, maar er komt nog meer!Om u nieuwsgierig te houden, houden wij dit nog even geheim.

Voor de bezoekers van de NHC site hebben we hieronder een voorbeeld nieuwsbrief geplaatst met daarin een aantal artikelen die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn via een speciale code die alleen wordt verstrekt aan betalende leden.

Als U als bezoeker een ge?nteresseerd bent geraakt door het fenomeen Hovercraft en niet de plannen heeft om daadwerkelijk zelf een Hovercraft te gaan bouwen, ook dan is het misschien toch interessant om lid te worden vande Nederlandse Hovercraft Club. Voor de prijs van het lidmaatschap hoeft u dit niet te laten, U bent al lid voor slechts 23 Euro per kalenderjaar.

Heeft u vragen, wilt u ergens op reageren, heeft u nieuws dat ook voor andere leden interessant kan zijn, zoals bijvoorbeeld uw eigen hovercraft project, of vindt u het gewoon leuk om zelf eens iets te schrijven voor in de nieuwsbrief? Aarzel niet en doe het gewoon? Stuur uw bijdrage naar:

 

HOVERCRAFT SPORTNIEUWS.

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Postadres:

Redactie HC Sportnieuws, p/a Kloosterlaan 56 - 1216NR Hilversum The Netherlands.

O.v.v. Bijdrage NHC Nieuwsbrief.

Last Updated on Tuesday, 28 September 2010 21:00
 
Copyright © 2017 Nederlandse Hovercraft Club. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.