Home Club Lidmaatschap
Lidmaatschap PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 23 April 2010 23:55

Lang niet al onze leden zijn in het bezit van een Hovercraft. De meeste leden zijn gewoon geinteresseerd in het fenomeen hovercraft en willen op de hoogte blijven van de ontwikkeling van deze techniek. Een kleine groep leden heeft zelf een hovercraft gebouwd en nemen hiermee deel aan internationale wedstrijden. Daarnaast zijn er binnen onze vereniging ook enkele modelbouwers actief.

Lid worden?? Dat kan??. Vanaf 23,--Euro per jaar.

U ontvangt ? iedere 3 maanden een nieuwsbrief en daarin wordt u op de hoogte gehouden van de diverse activiteiten in binnen- en buitenland.

Wij willen u erop wijzen dat in Nederland het "Besluit luchtkussenvoertuigen Wet geluidhinder " van 19 september 1989 van kracht is. Dit houdt in dat hoveren in Nederland eigenlijk verboden is. De Nederlandse Hovercraft Club heeft met het ministerie van VROM afspraken gemaakt om wildgroei te voorkomen. Een van deze afspraken is dat leden met een hovercraft in het bezit moeten zijn van een geldig vaarbewijs.

Bezitters van een hovercraft binnen onze vereniging zijn verplicht een wettelijke aansprakelijkheidverzekering af te sluiten.

Last Updated on Sunday, 02 May 2010 13:09
 
Copyright © 2017 Nederlandse Hovercraft Club. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.